Cumartesi, Ocak 02, 2010

benziyor şimdi benim ömrüm uzun rüyaya

yeni yıla hep uyuyarak giriyorum ve sonra, sene boyunca, kış uykusuna yatan hayvanlara neden bu kadar imreniyorum diye düşünüp duruyorum.

7 yorum:

dnzkz dedi ki...

sana iyi seneler dilemek üzere blogunu açarken "yeni bir post da yok ki, nereye yazacağım?" diye düşünüyordum. varmış meğer =)

lulalup, yusyuvarlak ikibinon seni kahkahalarla yuvarlasın umarım! ben de bir dileğimden bir diğerine yuvarlanırken bir gözüm muhakkak sokak kapımda yıllardır sallanan minik melekte olacak.

öperim ikibinonuncu buklenden.. =)

lula dedi ki...

denizinkızı yeni yıl dileğin ne kadar tatlı. ben de sana melek balıkları diliyorum bu yeni yılda. =) kızıl saçlarının salınacağı üstü açık bir araba, üzerinde nefis duracak uçuş uçuş bir elbise, camının önüne bir sevimli kuş (adı esteban olan) ve kapının önüne de oradan hiç ayrılmayack bir sevgilinin pabuçlarını diliyorum. iyi seneler canım..

la luz dedi ki...

lula bu akşam chinesse new year ! muhtemelen uyumuyorsun cnm ben garanti ediyorum bu sene farklı geçecek! hooop yeni yıla girdik bile; bu akşam singapur havaya uçmadıysa hiçbir yer uçamaz!

lula dedi ki...

ahahaha, köpek yılı mı oldu, ne oldu? öyle ucubik çin yılı isimleri vardı.. =) horoz filan.. kedi yılına girdiğinizde çaldır! =))

la luz dedi ki...

ağzından yel alsın lula ne işim var bir sonraki yılda burda. daha neler:) bu arada tiger yılına girdik:)

lula dedi ki...

ah, seneye miymiş o??? =) bilmiyordum inanki,yine kafadan atmak suretiyle tutturdum, desene... =)

la luz dedi ki...

bilmem ki lulam..en iyi ihtimalle seneye olabileceğini düşünerek söyledim daha otesini zaten düşünemiyorum. bu yılın tiger olmasından başka hiç bir bilgim yok ama sorarım çinli bir kızla çalışıyoruz burda:)